Ezzel kinn vagyunk a vízből! – Lájkvadászat Miskolcon

Megosztás

A kánikula fokozódásával párhuzamosan a kormánypárti képviselők is egyre lázasabban próbálnak közelebb kerülni az egyébként sokszor elfeledett választópolgárhoz. Lájkvadászat mesterfokon.

A magyar egészségügy színvonala egyre csak zuhan, a fiataljaink hanyatt-homlok menekülnek el az országból, felülni a MÁV járataira lassan felér egy kalandtúrával és akkor a sokat emlegetett közoktatásról, illetve a sajtószabadságról még egy szót sem ejtettünk.

Mindeközben a kormánypárt miskolci képviselői úgy tesznek, mintha minden a legnagyobb rendben lenne és már csak azt a pár szomjas embert kell ellátni, hogy tovább virágozhasson mosolyország.

Hollósy András, Szécsényi Marianna, Barta Gábor és Bajusz Gábor gondoltak egyet – azaz érzékenyen reagáltak a hőségriadóra -, fogták csinos kis kosarukat, elmentek a közeli közértbe, vettek néhány rekesz félliteres vizet és hatalmas mosolyok közepette kiosztották a város egyik legforgalmasabb pontján, az éppen arra járóknak. Mindezt természetesen alaposan dokumentálták és feltöltötték közösségi oldalukra.

Ezzel máris kinn vagyunk a vízből! Mit nekünk infláció, üresen álló sportcsarnokok és leszakadó térségek, ha vannak még fideszes képviselők, akik kampányszerűen megitatják a szerencsés járókelőket? Egészségünkre!

A szavazók szimpátiája sajnos fontosabb, mint a környezet és a valódi megoldások. A környezetszennyező műanyagpalackok lebomlási ideje több száz év, de arra nincs garancia, hogy a népszerűség maradandó lesz és akár áprilisig is kitart.

Fotók: Hollósy András Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek